Current Affairs & General Knowledge Questions – 20 July 2016

Current Affairs & General Knowledge Questions – 20 July 2016

1.The Global Electrics Expo “SWITCH” summit will be held in which place?Current Affairs & General Knowledge Questions – 20 July 2016
Ans. Vadodara (Oct 6 to 10)

2.Who become the first Indian to won the Mr.World title in England?
Ans. Rohit Khandewal

3.Name the person,who won the BBC World news Komla Dumor Award 2016?
Ans. Didi Akinyelure (Nigerian)

4.Who has been appointed as the Managing Director of 2019 World cup?
Ans. Steve Elworthy (South Africa)

5.Name the syytem,which has installed in Railways to reduce the accidents?

6.Russian Prime Minister has suspended Deputy Sports minister Yury Nagornykh because of his name occurred in Doping report.Who is the PM of Russia?
Ans. Dmitry Medvedev

7.Mohammed Shahid was passed away,he is_______
Ans. Hockey Player

8.Which country is going to conduct the World’s first Zika Vaccine test on humans?
Ans. Canada

9.Name the person,who has appointed as vice-president Finance & South Wast Asia for Coco-Cola?
Ans. Sarvita Sethi

10.Name the Indian boy,Who won the Google impact award from Asia?
Ans. Advay Ramesh

11.Khangchendzonga national park is located in which state?
Ans. Sikkim

12.Who has appointed as the Vice-president of “Western Union”?
Ans. Sohini Rajola

For More GK & Current Affairs : Click Here

Latest State Wise Govt Jobs 2016 2017
Andhra Pradesh All India Jobs Arunachal Pradesh
Assam Bihar Chattisgarh
Gujarat Haryana Himachal Pradesh
Jammu and Kashmir Jharkhand Karnataka
Kerla Madhya Pradesh Maharashtra
Manipur Meghalaya Mizoram
Nagaland Odisha Pondichery
Punjab Rajasthan Sikkim
Telangana Tamilnadu Uttarakhand
Uttar Pradesh West Bengal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *