Current Affairs & General Knowledge Questions

Current Affairs & General Knowledge Questions

Current Affairs & General Knowledge Questions :

1.PM Narendra Modi radio programme ‘Mann Ki Baat’ will now also be telecast to which
Ans. Bangladesh

2.Which state has launched Rapid Ruaral Police Response System?
Ans. Punjab

3.India’s Rank in 2016 Logistics Performance Index released by World Bank?
Ans. 35  (1st: Germany)

4.who was resigned from Media representative in ICC’s Prestigious Cricket Committee?
Ans. Ravi Shastri

5. Indirasagar Dam is located in which state?
Ans. Madhya Pradesh

6.Which state govt banned e-cigarettes?
Ans. Kerala

7.Which bank has sold 5% stake in the NSE (National Stock Exchange) to Mauritius-based
Veracity Investments?
Ans. SBI

8.2nd BRICS Youth Summit kicked off in which place?
Ans. Guwahati

9.Who presented the Dr.BC Roy national awards for 2008,2009and 2010 at Rashtrapati Bhavan?
Ans. Pranab Mukherjee

10.Which bank has launched e-banking platform for SMEs?

11. Maharashtra govt Peacock conservation project inaugurated in which place?
Ans. Mumbai

For More Govt Jobs :-  Click Here

Latest State Wise Govt Jobs 2016 2017
Andhra Pradesh All India Jobs Arunachal Pradesh
Assam Bihar Chattisgarh
Gujarat Haryana Himachal Pradesh
Jammu and Kashmir Jharkhand Karnataka
Kerla Madhya Pradesh Maharashtra
Manipur Meghalaya Mizoram
Nagaland Odisha Pondichery
Punjab Rajasthan Sikkim
Telangana Tamilnadu Uttarakhand
Uttar Pradesh West Bengal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *